Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A gymkhana videóiról a rally fenegyerekeként elhíresült internetes sztár, Ken Block jövő hétvégén Magyarországon, Budapesten forgat. Nem a rajongók által régóta várt Gymkhana 6 készül hazánk - Autók magazin
részletek »

Nem mindennapi lehetőség kínálkozik Ken Block hazai rajongói számára, Ken Block Magyarországon forgat

Autós Magazin, ahol a központi téma az autó. Autók, gépkocsik, hírek érdekességek, újdonságok, tesztek az autózás világából, érdekes témák, új modellek, tuningok és autók minden mennyiségben.
Autók magazin
Itt vagy: Autók magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Nem mindennapi lehetőség kínálkozik Ken Block hazai rajongói számára, Ken Block Magyarországon forgat
Nem mindennapi lehetőség kínálkozik Ken Block hazai rajongói számára, Ken Block Magyarországon forgat
Ken Block - 180 lóerős Fiesta ST
A gymkhana videóiról a rally fenegyerekeként elhíresült internetes sztár, Ken Block jövő hétvégén Magyarországon, Budapesten forgat. Nem a rajongók által régóta várt Gymkhana 6 készül hazánkban, hanem a napokban az európai Ford márkakereskedésekbe érkező Fiesta ST-hez készül majd egy promóciós videó.
Nem mindennapi lehetőség kínálkozik a gymkhana koronázatlan királyaként ismert Ken Block hazai rajongói számára: az internetes sztár, akinek csupán legutóbbi, Gymkhana 5 elnevezésű videójára több, mint 42,5 millióan voltak kíváncsiak, jövő hétvégén Budapestre érkezik, hogy elkészítsen egy a 180 lóerős Fiesta ST-t népszerűsítő videót.

A Ford úgy döntött, hogy néhány kiválasztott európai országban, köztük Magyarországon is lehetőséget hirdet a mindenre elszánt rajongók közül egy-egy szerencsésnek arra, hogy részt vegyenek a forgatáson, sőt, nem csak beülhessenek Ken Block mellé egy emlékezetes körre a Fiesta ST-be, de maguk is próbára tehessék képességeiket az autó volánja mögött.
Hirdetés

Egy rövid videóüzenetben maga Ken Block hívja fel a figyelmet az eseményre, míg a hazai jelentkezés feltételei a Ford Magyarország Facebook oldalán kerültek ismertetésre.

Mint Varga Zsombor, a Ford magyarországi PR és kommunikációs igazgatója elárulta, eddig legközelebb Magyarországhoz Ken Block korábban a tavalyi évben járt, amikor a Gymkhana World Tour keretében tartott egy bemutatót Bécsben, amelyre számos hazai rajongó is kilátogatott.

Az ugyanakkor egy nagyszabású tömegrendezvény volt, ahol Ken Block egy 650 lóerős, négykerékmeghajtású rally Fiesta-val mutatott be elképesztően látványos trükköket, szemben a mostani eseménnyel, a rally fenegyereke egy 180 lóerős, utcai Fiesta ST-vel forgat majd, zárt keretek között. Ennek köszönhetően alkalom nyílik arra, hogy exlklúzív lehetőséget teremtsenek egy hazai szerencsés rajongónak, hogy valóban testközelből figyelhesse meg, mire is képes az utcai autóval a gymkhana-király.

Hatalmas öröm és egyben büszkeség számunkra, hogy az esemény helyszínéül végül Budapestre esett a választás, különös tekintettel arra, hogy a végső körben a másik alternatíva az autósportok szerelmesei között fogalomnak számító Goodwood-i pálya lett volna.

Jóllehet az izgalmasabb jelenetek forgatása természetesen zárt pályán történik, Ken Block és a Fiesta ST feltűnik majd a filmben Budapest valamennyi ikonikus helyszínén, ami magyarként különösen szívmelengető, hiszen szerepelni egy olyan internetes sztár filmjében, akinek eddigi videóit több, mint százmillióan látták, országimázs-építés szempontjából sem utolsó. - fogalmaz a PR igazgató.

Hihetetlenül inspiráló számunkra az is, hogy a mindössze 8 európai ország között, amelyben felhívást intéztünk a rajongók számára, hogy pályázzanak az eseményen való részvétel lehetőségére, Nagy-Britannia, Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Svájc és Ausztria mellett Magyarország is szerepelhet.

Ennek köszönhetően egy a Ford Magyarország Facebook oldalán jelentkező, kiválasztott rajongó nem csupán arra kap lehetőséget, hogy beülhessen egy körre Ken Block mellé, majd maga is kipróbálhassa a Fiesta ST-t, de részt vehet azon az exklúzív, kötetlen, Ken Block-hoz méltóan laza hangulatú vacsorán is, amelyet az említett országokból kiválasztott szerencsés nyertesek és az őket kísérő média társaságában költhet el a gymkhana koronázatlan királyával. - teszi hozzá a kommunikációs szakember.
KEN BLOCK'S GYMKHANA FIVE
Ken Block Ken Block
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Magyarország, Ken Bolck, Ford, Ford Fiesta ST, Ford magyarország
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-03-13 09:16:39
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü