Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Két és fél milliárd forintos beruházással új üzemcsarnokot épített és szerelt fel Győrben a járműipari beszállító Qualitative Production Zrt.; a cég hosszabb távon első körös beszállítóvá kíván válni - Autók magazin
részletek »

Két és félmilliárdos autóipari beruházás Győrben

Autós Magazin, ahol a központi téma az autó. Autók, gépkocsik, hírek érdekességek, újdonságok, tesztek az autózás világából, érdekes témák, új modellek, tuningok és autók minden mennyiségben.
Autók magazin
Itt vagy: Autók magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Két és félmilliárdos autóipari beruházás Győrben
Két és félmilliárdos autóipari beruházás Győrben
Két és fél milliárd forintos beruházással új üzemcsarnokot épített és szerelt fel Győrben a járműipari beszállító Qualitative Production Zrt.; a cég hosszabb távon első körös beszállítóvá kíván válni a szektorban.
Bogisich Ferenc tulajdonos-vezérigazgató az új csarnok pénteki avatásán az MTI-nek elmondta:

néhány éve felvett új profiljukat fejlesztve immár évi egymillió hengerfejet tudnak megmunkálni a szintén győri Nemak gyár számára a 2500 négyzetméteres csarnokban. Itt foglalkoztatják a teljes létszám háromnegyedét, mintegy 150 embert, a többiek továbbra is az egyedi gépek, berendezések tervezése, gyártása területén dolgoznak.
Hirdetés

Bogisich Ferenc elmondta, a társaság történetének legnagyobb fejlesztését körülbelül ötödrészben önerőből állták, a fennmaradó hányadot banki forrásból és növekedési hitelből fedezték. A bővítés eredményeként 14 gépsoron tudnak hengerfejeket megmunkálni, a munka indításakor, 2008-ban még csak két ilyen állomásuk volt. Eddig a vállalkozás mintegy 4000 négyzetméteren dolgozott szintén Győrben működő, 2008 őszén felavatott telephelyén.

Az MTI érdeklődésére a tulajdonos-vezérigazgató jelezte: céljuk, hogy néhány éven belül ne csupán elő-megmunkálást folytasson a cég, hanem a további feldolgozás "egy bizonyos szegmensét" átvállalják.

Borkai Zsolt (Fidesz), Győr polgármestere az eseményen hangsúlyozta: a városban kis- és középvállalkozások a multinacionális cégekkel közösen jelölik ki azt az utat, amely mindannyiuk sikeréhez vezet.(MTI)
Bogisich Ferenc tulajdonos-vezérigazgató a járműipari beszállító Qualitative Production Zrt. két és fél milliárd forintos beruházásból épített és felszerelt új, győri üzemcsarnokának avatóünnepségén 2014. augusztus 29-én. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Munkások hengerfejeket gyártanak a járműipari beszállító Qualitative Production Zrt. két és fél milliárd forintos beruházásból épített és felszerelt új, győri üzemcsarnokában 2014. augusztus 29-én. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - autó,kocsi,ipar,gép,fejlesztés,Győr,Qualitative,Production
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2014-09-01 11:47:50
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü