Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megháromszorozza az idén autógyártását a győri székhelyű Audi Hungaria Motor Kft., a menedzsment keddi közlése szerint a tavalyi 42 ezer 851 után az idén 120 ezernél is több autó készül az üzemben. - Autók magazin
részletek »

Júliusban indul az új TT gyártása Győrött, háromszoros termelést tervez a gyár

Autós Magazin, ahol a központi téma az autó. Autók, gépkocsik, hírek érdekességek, újdonságok, tesztek az autózás világából, érdekes témák, új modellek, tuningok és autók minden mennyiségben.
Autók magazin
Itt vagy: Autók magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Júliusban indul az új TT gyártása Győrött, háromszoros termelést tervez a gyár
Júliusban indul az új TT gyártása Győrött, háromszoros termelést tervez a gyár
Megháromszorozza az idén autógyártását a győri székhelyű Audi Hungaria Motor Kft., a menedzsment keddi közlése szerint a tavalyi 42 ezer 851 után az idén 120 ezernél is több autó készül az üzemben.
Thomas Faustmann, a társaság ügyvezetésének elnöke az MTI érdeklődésére elmondta, hogy várhatóan júliusban indul a TT Coupé harmadik generációjának sorozatgyártása; ez a modell a termelés körülbelül tíz százalékát adja majd.

Az előszéria már készül; eddig félezer karosszériát gyártottak le az új modellhez. Thoma Faustmann megjegyezte, hogy a TT harmadik nemzedéke 50 kilogrammal könnyebb elődjénél, nóvuma az új fényszórórendszer és a virtuális műszerfal.
Hirdetés

Mint mondta: a termelés 70 százalékát az A3 limuzin, 30 százalékát pedig az A3 Cabriolet adja ez évben, de újabb modell győri gyártásával is számolnak. Kérdésre válaszolva megjegyezte: "nagyon sokáig már nem lehet várni" a TT Roadster bevezetésével.

A napokban a Genfi Autószalonon volt az Audi TT harmadik generációjának világpremierje; az autó teljes egészében Győrben, az Audi Hungaria új járműgyárában készül majd.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Audi, Győr, gyár, motor, autó, kocsi, verda, Hungária, Magyar, TT
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2014-03-12 18:42:12
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü