Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Autoshock - Bégé [5. oldal]
részletek »

Autók képes leírás: Autoshock - Bégé [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: auto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 308 db
Autoshock, az autós közösség

Autoshock, az autós közösség

Magyar autós közösségi portál, mely számos szolgáltatással igyekszik kiszolgálni az autósok és az autókkal szimpatizánsok igényeit. Ezek közül a legnépszerűbbek a következők: online fogyasztás monitor, melyen nyomon követhető az autó átlag fogyasztása. Online szervízkönyv, melyen tárolhatjuk teendőinket és figyelmeztet bennünket, ha kérjük. Közösségi szolgáltatások, mint az ismerősnek/kedvencnek jelölés, kommentelés, fórum, chat. Apróhirdetés/járműhirdetés feladás és keresés. Útitárskereső, mely segítségével utast illetve járművet találhatunk. Infotár, mely tartalmaz több ezer autós információt. A véleményvadász modul releváns képet ad a felhasználók saját autóinak megítéléséről. A legújabb hírek segítségével aktuális információkhoz juthatnak a látogatók az autós világot illetően. Az oldal egy olyan közösség kialakítása, mely egymást segítve jut előre.

Autósiskola átjelentkezés

Autósiskola átjelentkezés

Akár most kezdenéd a tanfolyamot, akár már elvégezted máshol az elméletet, a sikeres KRESZ-vizsgád után nálunk azonnal kezdheted a vezetést, nem kell heteket-hónapokat várnod az oktatóautóra, sőt szimulátorunkon is gyakorolhatsz. Sajnos az utóbbi években nem képeztek gépjárművezető oktatókat, idén indult újra a képzés, így az oktatói szakma egyrészt elöregedett, másrészt néhány közismert, nagy iskolából a kedvezőtlen feltételek miatt elmentek az oktatók, így az elméleti tanfolyamra felvett és sikeres KRESZ-vizsgát tett tanulók nagy részének nem tudnak oktatóautót biztosítani.

Autósiskola Budapesten, motoros oktatással is

Autósiskola Budapesten, motoros oktatással is

A Fordulat Autósiskola széles körben várja a jelentkezőket. Autóra és motorra szerezhető jogosítványt kínál, továbbá motoros vezetéstechnikák elsajátítására is lehet az oktatókhoz jelentkezni. Amennyiben már rendelkezik valaki motoros jogosítvánnyal, lehetősége van arra, hogy motorokat is bérelhetnek a cégtől. Az iroda, ahol elméleti oktatás is zajlik, a Nyugati térnél található, gyakorlati órák pedig a XI., XIV., és XIII. kerületben is igényelhetőek, valamint az autós jogosítványhoz tartozó elméleti oktatás is több ponton zajlik Budapesten belül. Kedvezményes árak és magabiztos tudás szerzésre van lehetőség az iskolában.

Autók magazin hírek
Genfben bebizonyosodott, hogy a jövő autói nem is lesznek olyan csúnyák
Genfben bebizonyosodott, hogy a jövő... Nagyon érdekes utat járt be az utóbbi években az olasz Pininfarina. Az 1930-ban alapított formatervező stúdió 2015-ben került az indiai Mahindra tulajdonába, és míg egykor gyönyörű vonalvezetésű Ferrarik, Maseratik, Alfa Romeók fűződtek a nevükhöz, addig most jobbára vagy az indiai anyacéggel, vagy más, ázsiai partnerekkel dolgoznak együtt. A hongongi székhelyű...
A Toyota külön részleget hoz létre az elektromos járművek fejlesztésére
A Toyota külön részleget hoz létre az... A konszern keretein belül önállóan működő részleget hoz létre a Toyota Motor...
A 2018-as Defender különös ráncfelvarráson esik át
A 2018-as Defender különös... A 2018-ban érkező, új generációs Land Rover Defender nem éri be a neki szánt...
Autósvilág - Online autós magazin

Autósvilág - Online autós magazin

Genfi Autószalon 2013 - A bőség zavarában: nem is tudom, hol kezdjem! A nemesen egyszerűen La Ferrarira keresztelt olasz paripánál? Vagy a fenyegetően sötét lelkű Lamborghini Venenónál? Esetleg a jól fésült, angol telivérnél, McLaren P1-nél? De új Rolls-Royce-t sem mutatnak be mindennap, legyen ő az első? Nehéz dönteni, küzdünk a bőség zavarával, minden idők egyik legizgalmasabb Genfi Autószalonja következik! AutósVilág - Online autós magazin. Mindez nem véletlen, a Mio legújabb navigációs szoftverét kifejezetten a felhasználók utazási igényeihez igazodva fejlesztették ki. Vagyis a legfontosabb ismérvei, hogy felhasználóbarát, intuitív, az egyén számára releváns, megosztásra alkalmas és kapcsolatra kész. Azonnal kiderül, hogy miként!Ezt nem lehet egy szimpla kézlegyintéssel és egy lesajnáló (fél)mosollyal elintézni. Vagy abban bízni, hogy majd az EuroNCAP-es törésteszten úgyis elhasal. Netán vádlón mutogatni, hogy szemből egy az egyben Volkswagen, hátulról meg béemvés, csak az embléma más. A kínai Qoros ezúttal olyan arzenállal érkezett Európába, mellyel akár rövid idő alatt át is rendezheti az autópiacot. Vajon tényleg mindent tud, amit a nagyok?

Autószállítás felkészült szakemberekkel

Autószállítás felkészült szakemberekkel

Külföldön és belföldön egyaránt vállaljuk meghibásodott vagy balesetet szenvedett autók mentését. Az autómentés után ránk bízhatja a javítási munkákat is. Szervizünk minden hétköznap rendelkezésére áll, sőt kérésére a szállítás és a javítás idejére bárautót biztosítunk. Megbízhat minket az autószállítás feladataival is. Vállaljuk versenyautók, alacsonyépítésű sportkocsik szállítását, de munkagépeket, targoncákat is elfuvarozhatunk telephelyére. Akár külföldön vásárolt autóját is hazaszállítjuk. Hívjon bátran!

Autószállító, autómentő bérlés és kölcsönzés

Autószállító, autómentő bérlés és kölcsönzés

Autószállító, autómentő bérlés és kölcsönzés B kategóriás jogosítvánnyal vezethető autószállító bérlés Albertirsán. Bérleti díjak A bérleti díj tartalmazza magyar autópálya matricát Külföldre 22.000 Ft.-/nap 1000 km-ig Belföldre 14.000 Ft.-/nap 600 km-ig Túlfutás esetén 10 ft.-/km Kaució 150.000 Ft Fiat Ducato klímás, 158 lóerős motorral, 6 tonnás csörlővel, 3 tonnás vonóhoroggal, a felépítmény két helyen megtörve hogy alacsony járművek is könnyen fel tudjanak hajtani. Rögzítő eszközökkel.

Autószerelő Miskolc

Autószerelő Miskolc

Műszaki vizsgáztatás, és autószerelés Miskolcon az Autó 98 Bt.-nél. A weboldal az Auto 98 autószerelő műhely szolgáltatásait mutatja be. Autószerelő Miskolcon, Észak Kilián városrészben. Műszaki vizsgáztatást, autó szervizelést, autószerelést, kerékcserét, gumi javítást, centírozást stb... vállalunk.

Autószerviz és Motorkerékpár Szaküzlet

Autószerviz és Motorkerékpár Szaküzlet

Az autószerviz részleg elsősorban gépkocsik tengelykapcsolójának és felfüggesztésének javítására szakosodott. Bármilyen típusú személygépkocsi javítását vállaljuk. Megoldjuk a műszaki vizsgára történő felkészítést, a műszaki vizsgáztatást, a garancián túli szervizelést, valamint gumiszerelést (az ügyfél nyári ? téli garnitúrájának tárolását) és futómű beállítást. Az időben elvégzett átvizsgálás növeli az üzembiztonságot, csökkenti az üzemeltetési költséget, és meghosszabbítja a többi kapcsolódó alkatrész élettartamát.

Autótesztek, töréstesztek

Autótesztek, töréstesztek

Folyamatossan frissülő autótesztek. Új és használt autókról, összehasonlító tesztek, valamint töréstesztek. Az inews.hu jognyilatkozata: Az inews.hu oldalán fellelhető címek mögött megjelenő tartalmak a partner hírforrások kizárólagos tulajdonát képezik. Az inews.hu nem vállal felelősséget a hírcímekben és a partnerek oldalain megjelenő információk valóságtartalmáért. Az inews.hu nem vállal felelősséget semmilyen kárért, ami a weboldal használatából közvetve vagy közvetlenül származik. Amennyiben nem értesz egyet az inews.hu jelen jognyilatkozatával, kérjük ne használd szolgáltatásainkat.

Hirdetés
Autótuning webáruház

Autótuning webáruház

A http://www.oktuning.hu/ oldalon gépjárművek optikai - futómű - chip - motor - felni tuning lehetőségeinek tájékoztatója, felszerelések, baleset megelőzési hírek, tanácsok az ORFK - OBB támogatásával, autós hifi és navigációs berendezések tájékoztatói, a webáruházban különböző tuning alkatrészek várják az oldal látogatóit.

Autózz

Autózz

autózz! és éld túl a hülyéket...Bizony, nem könnyű a városi ember dolga ha parkolásra adja a feját egy zsúfolt lakótelepen. A szemlátomást gyarapodó tulajok persze a lakáshoz legközelebbi helyekre vadásznak, aztán ha megvan, akkor mehet a harc ha más is oda mer állni. Nyergibergi igyekszik szabályosan véghezvinni ezt a műveletet, de az élet mindig hoz valami furcsa vitát.

Az on-lány autós férfimagazin

Az on-lány autós férfimagazin

A Saharun 2013 már évek óta sok embert vonz, hiszen a kihívás mellett egy különleges jótékonysági esemény is egyben. A most csütörtökön 9 órakor, a Lurdy Ház parkolójából induló 20 csapat idén az Együtt tudunk nagyot tenni! szlogen védjegye alatt felkutatja és segíti a leginkább rászoruló területen élő afrikai lakosokat. A kezdeményezéshez idén csatlakozott az S20, a Vöröskereszt és a Vörösfélhold Társaság is. Nagy Tibor a Magyar Vöröskereszt területi vezetője elmondta: Közös döntés alapján a stratégiai céljaink közül az egészséges és biztonságos élet elősegítése mellett döntöttünk. Ennek megfelelően segítséget kívánunk nyújtani a tunéziai lakosság egészségi állapotának megőrzéséhez és javításához gyógyászati segédeszközökkel és egyéb, orvosi rendelőben használatos egészségügyi termékekkel. Az adományokat a résztvevők szállítják. Az 5000 km-es táv nem lesz könnyű a résztvevők számára, hiszen a turisztikai látványosságok mellett elsősorban kemény off-road szakaszok kerültek be a szervezők által elkészített itinerekbe. Sem az útviszonyok, sem a helyszín nem lesz ismeretlen Kőváry Barna számára, aki idén is részt vesz ezen a férfias megmérettetésen. Kőváry Barna a B!omba Racing Team tagjaként egy új Isuzu D-Max volánja mögött vág neki ennek az embert próbáló távnak. Barna társa Perepatics Richárd motorversenyző lesz, aki nagyon várja már ezt az újfajta élményt...

Balesetelemzés, igazságügyi műszaki szakértés

Balesetelemzés, igazságügyi műszaki szakértés

Teljeskörű igazságügyi műszai szakértés a gépjárművekkel kapcsolatban.Balesetelemzés,Balesetrekon strukció. OLDTIMER járművek HIVATALOS ÉRTÉKBECSLÉSE (ClassicData adatbázis alalpján) Általános kárszakértés, értékcsökkenés számítás (javítási költségkalkuláció (AUDATEX), kármeghatározás, roncsérték-ellenőrzés) Gépjárművek állapotfelmérése, javítás utáni szemle (általános műszaki állapotfelmérés, beépítés-ellenőrzés, rejtett hibák vizsgálata) Garanciális, szavatossági problémák ill. fényezési hibák minősítése (hibás teljesítések, nem megfelelően elvégzett javítások szakmai vizsgálata) Balestelemzés, baleset-rekonstrukció (közlekedési balesetek számítógépes szimulációja, felelősségi kérdések elemzése)Egyéb szakmai tanácsadás, igazságügyi szakértői vélemények készítése...

Bán és Vincze üléshuzat Kecskemét

Bán és Vincze üléshuzat Kecskemét

A méretpontos üléshuzat készítését tartjuk cégünk legjelentősebb tevékenységi körének. Valamennyi gépjármű típusra, személyautóra, kisteherautóra, kamionra, buszra, traktorra elkészítjük a tökéletesen illeszkedő üléshuzatot, mely segít megóvni az ülések eredeti kárpitját. Minden igényt megpróbálunk kielégíteni, és nem ijedünk meg a különleges kérésektől sem. Legalább 200 fajta anyagminta közül választhat. A különböző színű, mintájú,vagy minőségű anyagok össze variálásának, csak az ön fantáziája szabhat határt. Vásárolhat nálunk trikó üléshuzatokat, valamint univerzális üléshuzatokat is. Méretpontos huzatainkat díjmentesen felszereljük!

Baranya gumi

Baranya gumi

Webáruházunkban a hazai gumi piacon lévő legfontosabb autógumi márkák 80%-t, jelenleg 14 gumiabroncs gyártó I. osztályú termékeit forgalmazzuk jelentős árkedvezményekkel. A gumiabroncs keresőnél kiválaszthatja a gumi méretét, a gumiabroncs gyártóját, a gépjármű típusát és az idényt. Az alufelni keresőnél kiválaszthatja a felni márkáját és átmérőjét, a lemezfelni keresőjénél pedig az autó márkáját kell megadnia.

BART-LUX Kft. - Gumiabroncsok

BART-LUX Kft. - Gumiabroncsok

Cégünk a BART-LUX Kft. tevékenységi köre Gumi Leárazás internetes oldalának webshopján keresztül számtalan fajtájú és méretű autó-, motor-, és tehergumikat, munka-, és mezőgazdasági gépeket, tömlőket és alufelniket kínál vásárlói számára, most ingyen házhozszállítással. Internetes oldalunkon egy speciális keresőrendszer segít Önnek, a lehető legrészletesebb paraméterek ismeretében számtalan elérhető minőségi márka közül kiválasztani az Ön gépjárművének megfelelő gumiabroncsot. Olvassa, illetve írja meg saját gondolatait és véleményét blogunkba, ezenkívül még böngéssze weboldalunkat további információkért és elérhetőségeinkért a gumilearazas.hu címen!

Bégé Dekor - autó wrapping

Bégé Dekor - autó wrapping

Autó wrapping felsőfokon a Bégé Dekor Kft. jóvoltából. Kiváló minőségű alapanyagokat használnak fóliázáskor. Amellett, hogy gyorsabb és tisztább, mint a hagyományos fényezés, sokkal olcsóbb is. Rengeteg féle fólia(kaméleon, karbon, szálcsiszolt, víztiszta, nyomtatott, üvegtető hatású, stb.) felhelyezését vállalják. Az autófóliázáson kívül, motorfóliázást is vállalnak, kedvező áron. Árajánlatkérő űrlap is található az oldalukon. A cég telephelye Budapesten, a XIV. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Tuti menü