Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eredetiségvizsgálat, átíratás képes leírás - Autók.tlap.hu
részletek »

Eredetiségvizsgálat, átíratás - Autók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: auto.tlap.hu » Eredetiségvizsgálat, átíratás
Keresés
Találatok száma - 17 db
Átírás ügyintézés, eredetvizsga

Átírás ügyintézés, eredetvizsga

Az átírás talán az egyik legnyűgösebb része a közigazgatási folyamatnak: az okmányirodákban mindíg sokan vannak, sokat kell várakozni, sorban állni, sorszámot húzni, a szükséges dokumentumok, okmányok, elvárások folyamatosan változnak, az ügyfélfogadási idők szintén változnak, az ügyfelek szakszerű tájékoztatása ritkán történik meg. Ha használt autót vásárolt és nem tudja mi a teendője, hogy az Ön nevére kerüljön az autó? Nem akar sok időt fordítani az ügyintézésre, sorban állni az okmányirodán! Akkor itt minden megtudhat ezekről a dolgokról!

Átírási költség kalkulátor

Átírási költség kalkulátor

Hasznos, egyszerű oldal, ahol az autósok és a motorosok egyaránt gyorsan megtudhatják, hogy mennyibe kerül a megvásárolni kívánt gépjármű átíratása. Az oldalon emellett megtalálható még egy teljesítményadó és gyorshajtás büntetés kalkulátor is, így néhány kattintással kiszámolható, hogy miért mennyit kell fizetni a hatóságoknak.

Budapesti Eredetiségvizsgálat

Budapesti Eredetiségvizsgálat

A VIN Expert Kft Budapest 4 különböző pontján üzemeltet eredetiségvizsgáló állomást. A budai oldalon a III. kerületben, a XI. kerületben, illetve a XXII. kerületben találhat eredetiségvizsgáló állomást, míg a pesti oldalon az V., VI., VII. kerületből jól elérhető helyen, Erzsébetvárosban, a Deák tér közelében állunk rendelkezésére. Minden állomásunkon el tudjuk végezni személygépkocsik, motorkerékpárok, kis tehergépkocsik, utánfutók eredetiségvizsgálatát. Ha ennél nagyobb méretű jármű eredetvizsgáját kívánja megrendelni, azt a XI. kerületi eredetiségvizsgáló állomáson tudja megtenni, ahol minden jármű eredetvizsgálata megoldható.

Autók magazin hírek
Genfben bebizonyosodott, hogy a jövő autói nem is lesznek olyan csúnyák
Genfben bebizonyosodott, hogy a jövő... Nagyon érdekes utat járt be az utóbbi években az olasz Pininfarina. Az 1930-ban alapított formatervező stúdió 2015-ben került az indiai Mahindra tulajdonába, és míg egykor gyönyörű vonalvezetésű Ferrarik, Maseratik, Alfa Romeók fűződtek a nevükhöz, addig most jobbára vagy az indiai anyacéggel, vagy más, ázsiai partnerekkel dolgoznak együtt. A hongongi székhelyű...
A Toyota külön részleget hoz létre az elektromos járművek fejlesztésére
A Toyota külön részleget hoz létre az... A konszern keretein belül önállóan működő részleget hoz létre a Toyota Motor...
A 2018-as Defender különös ráncfelvarráson esik át
A 2018-as Defender különös... A 2018-ban érkező, új generációs Land Rover Defender nem éri be a neki szánt...
Eredetiségvizsgálat, átírás ügyintézés

Eredetiségvizsgálat, átírás ügyintézés

Mobil eredetiségvizsgálat akár azonnal is, átírás ügyintézés 1 napos határidővel vállalunk Budapesten és környékén ingyenes helyszíni kiszállással akár az Ön otthonában illetve munkahelyén is! Vállalunk még a helyszínen biztosítás kötést a leginkább megfelelő Biztosítónál! A szerződöt Alkusz cégünk segitségével keressük meg a legolcsóbb vagy az önnek a legjobb biztosító cég ajánlatát! Állapotfelmérést vállalunk banki gépjármű hitelekhez!

Eredetvizsgálat Csepel

Eredetvizsgálat Csepel

Az MJ-Car BMW szervíz főként BMW és Mercedes személyautók és kisteherautók javításával foglalkozik, de természetesen további márkák felvételét elvégzik. A szerviz kiterjedt alkatrészbázissal rendelkezik, köztük gyári, bontott, stb; igény szerinti beszereléssel. Az autószerviz mellett műszaki vizsga és eredetiségi vizsgálat lebonyolítása is a vállalat tevékenységi körébe tartozik.

Forgalomból való kivonás

Forgalomból való kivonás

Eladná régi autóját?Vagy megunta és kivonná a forgalomból? Kérje használat autó felvásárlással foglalkozó cégünk segítségét! Vállaljuk régi, akár roncs autók felvásárlását és forgalomból való kivonását az állapotfelméréstől a papírmunkáig! Ne fáradjon azzal, hogy vevőt keres a régi kocsira! Mi gyorsan, jó áron átvesszük autóját, így Önnek nem kell a hirdetés feladásával, a papírok átírásával, a kocsi bemutatásával fáradnia. Nálunk az első telefonhívástól Ön az első! Autó felvásárlás? Hívjon minket még ma!

Gépjármű átírás eredetvizsgálattal Budapesten

Gépjármű átírás eredetvizsgálattal Budapesten

Gépjármű átírásának teljes körű lebonyolítását elvégezzük, eredetiségvizsgálattal, és biztosítás kötéssel. Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy a vásárolt autó tiszta háttérrel rendelkezik, és az Ön számára leginkább megfelelő biztosítással. Eredetiségvizsgálat után ön megnyugodhat, hogy semmilyen kétes háttérrel nem rendelkezik a gépjármű előélete. Gyors ügyintézés és megbízhatóság jellemzi munkánkat. Budapesti gépjármű átírással, eredetiségvizsgálattal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Gépjármű értékelés

Gépjármű értékelés

Cégünk a Csupa Kft. szerződéses ügyfelek folyamatos, illetve akár magánszemélyek ad hoc megrendelései alapján az egész ország területén a következő szolgáltatásokat végzi: autók és egyéb gépjárművek értékbecslése; javítási költségek és műveletek becslése; gépjárművek állapotának meghatározása; gépjárművek értékcsökkenésének kiszámítása; gépjármű roncsok értékelése; ajánlatok begyűjtése kereskedőktől. Honlapunkon bővebb információt talál szolgáltatásainkról, referenciáinkról.

HegronCar - megbízható autótechnika, -szerelés és vizsgáztatás

HegronCar - megbízható autótechnika, -szerelés és vizsgáztatás

A HegronCar autószerviz &Drift Team két évtizede szolgálja ki partnereit az autótechnika, -szerelés és -vizsgáztatás területén. E szakma a teljeskörű bizalomra épül. A 9. kerületben található HegronCar &Drift Team kiváló szakemberekből álló fiatalos csapattal biztosítja a megbízható, precíz munkavégzést, és egyúttal a bizalmat partnerei számára a gépjármű megfelelő műszaki állapota érdekében. A HegronCar megújult weboldalára látogatva megtekintheti szolgáltatásaikat, kedvezményeiket, emellett lehetőség van online árajánlat kérésre is. A Drift Team foglalkozik a versenyautók építésével és átalakításával, mely mára nemcsak munkájukká, hanem szenvedélyükké is vált. Weboldaluk frissítése arra szolgál, hogy csapatukban ügyfelei számára megbízható partnerre találjanak és segítségükre legyenek gépjárművük javításában, tuningolásában vagy vizsgáztatásukban. Ügyfeleik visszatérése és bizalma adja számukra az elismerést. Keresse fel a HegronCart, hogy autója a legbiztosabb kezekbe kerüljön!

Hirdetés
Honda Szallerbeck - Eredetiség vizsgálat

Honda Szallerbeck - Eredetiség vizsgálat

Honda Szallerbeck márkaképviselet és márkaszerviz. Több mint, 15 éves cégünk mindennel foglalkozik, ami Honda. Honda autók, motorkerékpárok, kisgépek, csónakmotorok forgalmazásával. Teljeskörű biztosítás-ügyintézés, karosszéria javító és fényező műhellyel rendelkezünk. 6+1 állásos szervizműhelyünkben nem Honda tulajdonosokat is szívesen fogadunk. eköszöntött az ősz és hamarosan jön a tél, rövidebbek a nappalok, zordabb az időjárás, ezért a közlekedés is nagyobb odafigyelést igényel. A Honda márkaszervizünk segít Önnek abban, hogy autója is időben fel tudjon készülni a megváltozott időjárási körülményekre. Bízza ránk gépkocsija felkészítését! A Honda technológia alapján képzett szerelőinknél jobban senki nem ismeri gépkocsiját. Márkaszervizünk kedvezményes ajánlatokkal és eredeti Honda alkatrészekkel várják Önt és autóját.

Külföldi autó átíratása

Külföldi autó átíratása

Autó átíratás, mit hogy kell? - Válaszok a kérdésre. Szóval, lenne egy kérdésem. Ha veszek egy használt autót, angol papírokkal, akkor körülbelül mennyibe kerül az átiratása, és milyen okmányok szükségesek hozzá?és mitől függ a reg. adó mértéke? ha pl egy 2000ccm esről lenne szó?

Mobil Gépjármű Eredetvizsgálat

Mobil Gépjármű Eredetvizsgálat

Az eredetiségvizsgálat a közúti járművek tulajdonos váltásakor kötelezően előirt tevékenység, amelyet a rendőrség által kiválasztott cégek, jóváhagyott technológiákkal végeznek, illetve végeztetnek. Jelenleg több mint 1000 alvállalkozóval végzi a tevékenységet. A eredetvizsgálat célját és annak teljesülését illetően a eredetvizsgáló technológiák és helyek között érdemi különbség (minden híresztelés ellenére) nincs. A megbízható eredmény inkább a felülvizsgáló lelkiismeretes munkájától, mint az alkalmazott technológiától függ. Azaz a különböző cégek, különböző eredtvizsgáló partnereinél kiadott igazolások egyenértékűek.

Moltim Kft

Moltim Kft

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Műszaki vizsga Debrecen

Műszaki vizsga Debrecen

Belkervizsgabazis.hu az oldalra hivatkozva kedvezményes műszaki vizsgázatásban lesz része. Műszaki vizsga olcsón Debrecenben a Belker vizsgabázisnál. Vizsgáztatás, zöldkártya, eredetiség vizsgálat, futóműbeállítás, szervíz, teher és személyautó mosás szolgáltatásaival várja ügyfeleit kedvező műszaki vizsga díjjal.

Pedrito Kft eredetiség és műszaki vizsgabázis

Pedrito Kft eredetiség és műszaki vizsgabázis

Fiatalos,kedves csapat vár mindenkit!3,5 t alatt vizsgát és eredetiség vizsgát vállalunk,előtte felkészítjük autóját.Ha hibát észlelünk ki javíthatjuk mi is vagy elviheti szerelőjéhez is.Míg várakozik megnézheti motor és autó kínálatunkat.Szervizünk vállal:motordiagnosztikát,fékjavítást,fé nyszóró beállítást,futómű-kék ellenőrzést,autómosást és kárpittisztítást.Autó vagy motor vásárlás esetén hitelügyintézést is vállalunk.Látogasson el honlapunkra vagy jöjjön el és lásson a saját szemével.

Regisztrációs adó kalkulátor

Regisztrációs adó kalkulátor

2004 februárjában a regisztrációs adó bevezetésre került hazánkban. A 2003. évi CX. törvény rendelkezései értlmében regisztrációs adót kell fizetni hazánk területén forgalomba helyezendő személygépkocsik után. A regisztrációs adó kalkulátor segítségével könnyedén kiszámolható, hogy az adott szémélygépkocsi behozatala esetén mennyi regisztrációs adót szükséges befizetni. Ehhez adja meg a motor és a környezetvédelmi osztályba sorolás típusát, az első forgalomba helyezés óta eltelt hónapok számát és a lökettérfogatot. Az eltelt hónapok száma az első külföldi forgalomba helyezés óta eltelt, minden megkezdett hónap száma, amely alapján csökken a regisztrációs adó mértéke.

Vin Expert

Vin Expert

Főoldal Vin Expert Kft,+36-1-481-9069,eredetiségvizsgálat,b anki állapotfelmérés, mobil eredetiségvizsgálat, mobil eredetvizsga, mobil eredetiség vizsga, mobil eredetvizsgálat, átírás Budapesten és környékén.

Tuti menü