Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autóvezetéstechnika, tesztek képes leírás - Autók.tlap.hu
részletek »

Autóvezetéstechnika, tesztek - Autók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: auto.tlap.hu » Autóvezetéstechnika, tesztek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Autó-motor jogosítvány Budapesten

Autó-motor jogosítvány Budapesten

Villám Jogsi autósiskola. Szeretnél gyorsan autós, motoros jogosítványt szerezni? Mi segítünk benne. Profi oktatóink segítenek a maga biztos tudás elsajátításában. Elméleti oktatás indul a hét minden napján! Ha túl vagy az elméleten az sem lesz probléma, hogy heti 4 óra gyakorlati vezetés. Online KRESZ oktatásunk fél áron. Egyes pótórák díjtalanok. Autósiskola váltásnál is várunk szeretettel, ha nem tudnak megfelelő feltételeket biztosítani neked. Iskolánk tömeg közlekedéssel könnyen megközelíthető helyen található

Autós vezetéstechnikai tréning

Autós vezetéstechnikai tréning

Ha szeretnéd az autód és a magad határait jobban megismerni, felkészülni a váratlan vészhelyzetek tudatos kivédésére, és biztonságban tudni a saját és családod testi épségét az utakon, akkor ez a tréning neked szól. Ha a munkatársaid naponta róják az utakat a cég érdekében, és túl sok a baleset a céges autókkal, ezért az anyagi kár és a biztosítási költségek túl magasak, a sérülésekből adódó kieséseket csökkentenéd, vagy csak egy remek csapatépítő eszközt keresel, érdemes a lapunkra benézned.

Autósiskola átjelentkezés

Autósiskola átjelentkezés

Akár most kezdenéd a tanfolyamot, akár már elvégezted máshol az elméletet, a sikeres KRESZ-vizsgád után nálunk azonnal kezdheted a vezetést, nem kell heteket-hónapokat várnod az oktatóautóra, sőt szimulátorunkon is gyakorolhatsz. Sajnos az utóbbi években nem képeztek gépjárművezető oktatókat, idén indult újra a képzés, így az oktatói szakma egyrészt elöregedett, másrészt néhány közismert, nagy iskolából a kedvezőtlen feltételek miatt elmentek az oktatók, így az elméleti tanfolyamra felvett és sikeres KRESZ-vizsgát tett tanulók nagy részének nem tudnak oktatóautót biztosítani.

Autók magazin hírek
Genfben bebizonyosodott, hogy a jövő autói nem is lesznek olyan csúnyák
Genfben bebizonyosodott, hogy a jövő... Nagyon érdekes utat járt be az utóbbi években az olasz Pininfarina. Az 1930-ban alapított formatervező stúdió 2015-ben került az indiai Mahindra tulajdonába, és míg egykor gyönyörű vonalvezetésű Ferrarik, Maseratik, Alfa Romeók fűződtek a nevükhöz, addig most jobbára vagy az indiai anyacéggel, vagy más, ázsiai partnerekkel dolgoznak együtt. A hongongi székhelyű...
A Toyota külön részleget hoz létre az elektromos járművek fejlesztésére
A Toyota külön részleget hoz létre az... A konszern keretein belül önállóan működő részleget hoz létre a Toyota Motor...
A 2018-as Defender különös ráncfelvarráson esik át
A 2018-as Defender különös... A 2018-ban érkező, új generációs Land Rover Defender nem éri be a neki szánt...
Autósiskola Budapesten, motoros oktatással is

Autósiskola Budapesten, motoros oktatással is

A Fordulat Autósiskola széles körben várja a jelentkezőket. Autóra és motorra szerezhető jogosítványt kínál, továbbá motoros vezetéstechnikák elsajátítására is lehet az oktatókhoz jelentkezni. Amennyiben már rendelkezik valaki motoros jogosítvánnyal, lehetősége van arra, hogy motorokat is bérelhetnek a cégtől. Az iroda, ahol elméleti oktatás is zajlik, a Nyugati térnél található, gyakorlati órák pedig a XI., XIV., és XIII. kerületben is igényelhetőek, valamint az autós jogosítványhoz tartozó elméleti oktatás is több ponton zajlik Budapesten belül. Kedvezményes árak és magabiztos tudás szerzésre van lehetőség az iskolában.

Autótesztek, töréstesztek

Autótesztek, töréstesztek

Folyamatossan frissülő autótesztek. Új és használt autókról, összehasonlító tesztek, valamint töréstesztek. Az inews.hu jognyilatkozata: Az inews.hu oldalán fellelhető címek mögött megjelenő tartalmak a partner hírforrások kizárólagos tulajdonát képezik. Az inews.hu nem vállal felelősséget a hírcímekben és a partnerek oldalain megjelenő információk valóságtartalmáért. Az inews.hu nem vállal felelősséget semmilyen kárért, ami a weboldal használatából közvetve vagy közvetlenül származik. Amennyiben nem értesz egyet az inews.hu jelen jognyilatkozatával, kérjük ne használd szolgáltatásainkat.

Használt autó tesztek, cikkek

Használt autó tesztek, cikkek

Ha szeretnél közelebbről megismerkedni azzal az autóval, amit kinéztél magadnak, vagy alaposabban elmélyülnél a témában, esetleg tanácsra van szükséged az autód fenntartásával kapcsolatban, akkor ezt az oldalt pont neked találták ki! Oldalunkon megmondjuk a tutit! Tesztvideók és cikkek segítségével igyekszünk eligazítani a használt autó vásárlás és fenntartás útvesztőjében. Autótesztjeink, valamint cikkeink akkor is érdekesek lehetnek számodra, ha csak egyszerűen érdeklődsz a retroautók (például Lada Niva, Trabant, Lada Samara) iránt. Kövesd a Tesztelők blogot, ahol többek között egy Lada Samara kalandjairól is olvashatsz! Ha feliratkozol hírlevelünkre, megtudhatod, mire érdemes figyelned használt autó vásárlásakor.

Kék T Autós- és Motoros Iskola - Pécs

Kék T Autós- és Motoros Iskola - Pécs

A vagy B kategóriás jogosítványod szerezd meg Pécs belvárosában a Kék T Autós- és Motoros Iskolában. Várunk türelmes és szakképzett oktatókkal. Mozgáskorlátozottaknak és automataváltós autókon is vállaljuk az oktatást. Részletfizetésre van lehetőség. Ha már van jogosítványod, de gyakorolni szeretnél, akkor is jelentkezhetsz nálunk. Motoros boltunkban pedig megtalálhatsz minden felszerelést, mely elengedhetetlen a biztonságos motorozáshoz.

Mazsola-Jogsi autósiskola

Mazsola-Jogsi autósiskola

Mazsola-Jogsi autósiskola az egyik legnagyobb budapesten. Fő profilunk: autóvezető-, motorvezető oktatás. Autósiskolánkban a képzés budapest több pontján - Budán, Budaörsön és Pesten működik. Az autóvezető, motorvezető tanfolyamok tapasztalt gépjárművezető oktatóink segítségével történnek. A Mazsola Autósiskola több ezer tanulót segített jogosítványhoz, s képzett Mazsolából, felelős autóvezetőt!

Tanpálya

Tanpálya

Vezetéstechnikai tanpálya, remek gyakorlási lehetőség. Körpálya: Ez a pálya az autó ívmenetei viselkedését hivatott feltárni, hiszen kanyarban legalább annyit haladunk, mint egyenesen. A gyakorlatok aszfaltos és műgyantás burkolaton, valamint a két felület kombinációján egyaránt végezhetőek. A körön való haladással a járművünk ívmeneti sajátosságainak begyakorlására nyílik lehetőség, tehát megismerkedhetünk alul-, vagy túlkormányzott autónk viselkedésével, kipróbálhatjuk a menetstabilizáló hatásait. A körpálya is lehetőséget ad kerülési gyakorlatok végrehajtására.

Tuti menü