Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autós média képes leírás - Autók.tlap.hu
részletek »

Autós média - Autók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: auto.tlap.hu » Autós média
Keresés
Találatok száma - 14 db
 Autószektor- Az autóipar fényezés nélkül!

Autószektor- Az autóipar fényezés nélkül!

Ha érdeklik az autóipari hírek, statisztikák, interjúk, akkor látogasson el honlapunkra! Rovatok: - Interjú - Szakma - Technológia - Zöldautó - Statisztikák - Hírek - Tanulmány - Cégvezetés - Portré - Jogtár

A tudatos autósok oldala

A tudatos autósok oldala

Portálunk a hiányzó láncszem a gépjármű kereskedők, szervizek, szolgáltatók és az autótulajdonosok között. Ebben a témában kínálunk releváns, értékes tartalmat és szolgáltatásokat a látogatóknak. Szerviz tesztek, (hol érdemes autót javíttatni?) töréstesztek, (melyik a legbiztoságosabb autó?) letölthető nyomtatványok (így sokkal egyszerűbb!) hamarosan kapható modellekről cikkek, (sok hasznos információ- még a megjelenés előtt) hasznos információk műszaki vizsgáról egyéb autótulajdonosokat érintő témákról. Továbbá tesztek tudásod felmérése céljából, versenyek, játékok, ajándékok, autós események mindenkinek. Hosszú évek alatt sokszor tapasztaltuk, hogy a Magyar vásárlók szokásai kevésbé kifinomultak, továbbá választását sokszor érzelem vezérli, még 2009-ben is kevés hazánkban a tudatos vásárló. Ezt kihasználva a gépjárműipar több képviselője (legyen az szerviz, kereskedés, alkatrész üzlet) úgy alakítja árképzését, szolgáltatásait, hogy a felvilágosulatlan és az igényérvényesítést gyakran felesleges hercehurcának megítélő ügyfél, hátrányos helyzetbe kerüljön. Mi úgy gondoltuk legyen egy hely, legyen egy portál, legyen A PORTÁL, amely nem sokadiknak is autókat tesztel, nem csak apróhirdetéseket közöl, hanem segít, informál, támogat, tegyük ezt úgy, hogy hisszük vannak a szakmának olyan képviselői, akik tisztességesen, kiszámíthatóan dolgoznak miden nap.

Autó Javítási és Karbantartási Útmutató - Audi, Suzuki ...

Autó Javítási és Karbantartási Útmutató - Audi, Suzuki ...

Gépjárművek karbantartási és javítási útmutatóival foglalkozó honlap. Többek között Audi, BMW, Ford, Opel, Renault, Wolkswagen márkák típusonként és erőforrásonként rendszerezett adatbázisa. Amelyben megtalálhatóak a motorokhoz és a váltókhoz, a gyártó által előírt folyadékok mennyiségei és és minőségi besorolásai. A fékrendszer és a kerekek alkatrészeinek méretei képekkel illusztrált formában. Valamint a meghajtórendszer főbb részeinek cseréjéhez szűkséges meghúzási nyomatékok lépésenkénti értékét.

Autók magazin hírek
Genfben bebizonyosodott, hogy a jövő autói nem is lesznek olyan csúnyák
Genfben bebizonyosodott, hogy a jövő... Nagyon érdekes utat járt be az utóbbi években az olasz Pininfarina. Az 1930-ban alapított formatervező stúdió 2015-ben került az indiai Mahindra tulajdonába, és míg egykor gyönyörű vonalvezetésű Ferrarik, Maseratik, Alfa Romeók fűződtek a nevükhöz, addig most jobbára vagy az indiai anyacéggel, vagy más, ázsiai partnerekkel dolgoznak együtt. A hongongi székhelyű...
A Toyota külön részleget hoz létre az elektromos járművek fejlesztésére
A Toyota külön részleget hoz létre az... A konszern keretein belül önállóan működő részleget hoz létre a Toyota Motor...
A 2018-as Defender különös ráncfelvarráson esik át
A 2018-as Defender különös... A 2018-ban érkező, új generációs Land Rover Defender nem éri be a neki szánt...
Autobild

Autobild

Tartalmas autós magazin, Az AUTO BILD németországi központi szerkesztősége 2006-ban írta ki először a Design Award közönségszavazást, ám a nagy nemzetközi érdeklődésre tekintettel. A legnagyobb újdonság a földgáz-hajtású Audi A3 Sportback-kel kapcsolatban, hogy a korábban használt TCNG helyett g-tron fantázianéven fogják piacra dobni. Az autónak egyébként küldetése van, megmutatni a világnak, hogy lehet fosszilis üzemanyagok nélkül is autót üzemeltetni...

Autódekoráció

Autódekoráció

A Dressyourcar.hu járművek dekorálásával foglalkozik. Nyomtatott dekoráció laminálva, 3D fóliázás, betűkivágás plotterfóliából. Ezen kívül teljes autócsomagolást is vállalunk. Cégek teljes körű, járműre helyezhető nyomtatott médiával való kiszolgálása. Flottákat, személyautókat, sőt kamionokat is dekorálunk. Továbbá karosszéria védő fóliázás is elérhető nálunk - teljeskörű védelem a fényezés érdekében. Lehetőség van magánszemélyes megrendelésre is: bármilyen kedvelt dekorációt, figurát, képet applikálunk az autóra.

AutóMagazin

AutóMagazin

Színvonalas magazin az autósoknak. Mindnyájunknak megvolt annak idején a kedvenc mecsboksza, amelyet tologatva egész nap csak brummogtunk és csikorogtunk a kanyarokban, ahogy azt az amerikai filmekben láttuk. A Hummer sokak kedvenc autója, de nem sokan engedhetik meg maguknak. Amíg ez nem változik, csak annyit tehetünk, mint gyermekkorunkban: álmodozunk róla, hogy egyszer nekünk is lesz.

Autós irodalom.

Autós irodalom.

Az oldalon túlnyomórészt a Forma 1-hez köthető könyvek találhatók.(Évkönyvek,neves pilóták önéletrajzi könyvei, beszámolói, istállók történetei, kulisszatitkok). Megtalálható még többek között motor sport magyar híressége Talmácsi Gábor könyve is valamit a rally világát bemutató könyvek. Bátran ajánlom a téma szerelmeseinek.

Holvezessek

Holvezessek

Tesztvezetés márkakereskedésekben. Friss autós hírek, tesztek, fotók, videók. Az Irányjelző Közlekedési Magazin hivatalos oldala. Az emberek többsége ma már internet felhasználó, és egyre többen használják tudatosan ezt az eszközt. Ez a kijelentés különösen igaz azokra, akik tartós fogyasztási cikket, pl. gépkocsit szeretnének vásárolni. A válság egyik számunkra is jó látható következménye az, hogy a gépkocsi vásárlások darabszáma jelentősen csökkent, a leendő vásárlók sokkal alaposabban járják körbe ezt a témát, mint eddig. Ezt a tudatosságot szolgálja ki a holvezessek.hu weboldal azzal, hogy tényszerű cikkekben elemzi a gépkocsik tulajdonságait; választ ad a felmerülő kérdésekre az izzók cseréjétől az injektoros befecskendezésig; kereshetőséget biztosít adatbázisa új- és tesztautói között; megmutatja a lakóhelyéhez legközelebb eső kereskedés elérhetőségét, valamint továbbítja ajánlatkérését / érdeklődését a márkakereskedők felé.

Hungaroauto.hu

Hungaroauto.hu

A hungaroauto.hu olyan privát tulajdonban lévő magánoldal melynek célja a hazai legrangosabb autós weboldalak friss híreinek, tesztjeinek, bemutatóinak összegyűjtése egy lapra! Az oldalon található valamennyi autós oldal hírei az általuk közölt RSS hírcsatornákon keresztül jut el erre az oldalra, így a beépített automata hírcsatorna olvasóinknak köszönhetően a látogató mindig az adott autós oldal legfrissebb információit láthatja! Az autós oldalakat kedvelőknek így elég csupán a hungaroauto.hu oldalt beállítaniuk kezdőlapjuknak, és máris olvashatják kedvenc autós oldalaik friss híreit! Az Ön által érdekesnek tartott hírre kattintva megnyílik a teljes cikk tartalma a kiválasztott weboldalon! Az oldalt különösen ajánljuk az autós téma iránt érdeklődő olyan felhasználóknak, akik mobil Internetet használnak és nem mindegy mennyi idő alatt és mekkora adatforgalom mellett töltődnek le az oldalak. A friss autós híreket így gyorsan és gazdaságosan átolvashatja akár külföldi tartózkodása során is!

Hirdetés
Kamionhírek

Kamionhírek

Kamionos újság, online Szlovák-magyar együttműködéssel, napi hetven kamiont szállítani képes teherkompjárat létesülhet Esztergom és Párkány között - erről fogadott el elvi hozzájárulást az esztergomi képviselő-testület csütörtök esti ülésén. Az ülésen Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastrukturális területért felelős államtitkára elmondta a képviselőknek, hogy a Megyeri-hídtól Vámosszabadiig nincs olyan híd a Dunán, amely lehetővé tenné a legnagyobb kamionok áthajtását.

KmMagazin - hírek, képek

KmMagazin - hírek, képek

A Km Magazin egy vérbeli autós hírportál, rövid hírekkel és cikkekkel jelentkezünk, hétvégén is folyamatosan frissülünk. Ha érdekelnek az autós hírek, akkor gyere és nézz be hozzánk! Új autós magazinunk napi szinten frissül és mindig beszámol az új verdákról, eseményekről és aktualitásokról. Az érdekes autós újdonságok mellett vicces és izgalmas videókat is találsz nálunk, valamint csinos lányokat is nézegethetsz, ha a főnök éppen nem figyeli a géped. Ne feledd, a KmMagazin.hu - az igazi autós hírportál!

LóErő

LóErő

Magazin, A lóerő a teljesítmény nem SI mértékegysége. Elsősorban az autóiparban használják belsőégésű motorok teljesítményének mérésére. Nyilvánosságra hozta a 2013-as Genfi Autó­kiál­lításon bemutatandó modellek listáját a Honda. A jubileumi gépkocsi egy ezüstszínű harmadik generációs SKODA Octavia a SKODA központi gyárában Mladá Boleslávban gördült le a gyártósorról. A Scania az oroszországi haszongépjármű-gyártóval, a GAZ Csoporttal együtt 709 darab busz leszállítására kapott megrendelést a moszkvai régió legnagyobb közösségi közlekedési vállalatától.

Magyar Autó Klub

Magyar Autó Klub

A Magyar Autóklub 1900-ban alakult. Létrejöttét az automobilizmus rohamos fejlődése tette indokolttá. Kezdetben a Királyi Magyar Automobil Club legfőbb célja az autózás megismertetése és megszerettetése volt a publikummal. Később, a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a Klub feladatai, tevékenységi körei is növekedtek. Több, jó minőségű úthálózat, benzinkút, és szervizszolgáltatások is szükségessé váltak. Az 1960-as években a Klub saját pénzügyi eszközeiből országos segélyszolgálatot és szervizhálózatot hozott létre, melyeknek száma az évek során folyamatosan gyarapodott. Jelenleg az ország 47 pontján megtalálhatók szerviz és vizsgapontjaink, és további 14 helyen várják ügyfeleinket Travel irodáink. Szolgáltatásaink köre az évek során folyamatosan bővült. Ma a segélyszolgálaton és a műszaki szolgáltatásokon túl érdekvédelemmel, közlekedésbiztonsági oktatással, diákoktatással is foglalkozunk, sőt Travel irodáinkon keresztül utazásokra, biztosítások megkötésére is lehetőség van. Célunk az elmúlt 112 év alatt is változatlan maradt. Szeretnénk a felelősen közlekedő emberek érdekeit képviselni, részükre magas és színvonalas szolgáltatásokat nyújtani!

Traffipax információk

Traffipax információk

Az országos traffipax információk weboldala, ahol megyék szerint és autópályák szerint is csoportosítottuk a rendőrség által előre közétett traffipaxos sebességellenőrzési helyszíneket. Az oldalon található továbbá egy gyorshajtási büntetés kalkulátor, traffipax térkép és hasznos - nemcsak traffipaxos - hírek az autósoknak.

Tuti menü